Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın çabucak bile kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda kapının nasıl açıldığını öğretmek gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve kızdırmae dayanıklı içki ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle bile koca binalarda olması kişilerin can kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile korku takkadak kaçış düşünceının daha seri anlayışlemesini katkısızlamaktadır.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun için de kanatlarının tasarımının en dobra biçimde yapılması gereklidir. Kanatları iyi şekilde biçimli monte edilmezse kaçış esnasında teessürat yaşanabilir. Ivedi çıkış kapısı kilitli olmamalı Yangın çıkış kapısı istanbul ve mülkiyet ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların kötü sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha az kata sahip binalarda 60 zaman, bodrum katlara ve 4 kattan elan aşkın kata ehil binalarda en az 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı tuzakırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını ifa etmek binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Yangın veya müstacel hava vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, yangın eminği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları için bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile ilişkin sık sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page